Synlab Laborszolgáltatások - Fóti Laboratórium

Synlab Laborszolgáltatások - Fóti Laboratórium
Szent Benedek Utca 15
2151 Fót
Pest
Frissítve 2 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Cégnév
Synlab Hungary Kft.

Leírás

Nevünk, társasági formánk: synlab Holding GmbH, Magyarországon: synlab Hungary Kft. A synlab filozófiája: Érték - embernek, állatnak, környezetnek - a lehető legjobban, leggyorsabban, legkedvezőbb áron. Alapításunk: 2010-ben a synlab GmbH (Augsburg), a Futurelab GmbH (Bécs) és a Fleminglabs Srl (Brescia) fúziójával Európa és Magyarország legnagyobb magán laborszolgáltatójává váltunk. Társaságunk tevékenysége: orvosi és állatorvosi laboratóriumi vizsgálatok, környezetvédelmi és mezőgazdasági elemzések.


Cégleírás
Ügyfeleink: orvosi rendelők, kórházak, egyetemi klinikák, idősek otthona és gondozóintézetek, állatorvosi rendelők, ipari üzemek, önkormányzatok és hivatalok, gyógyszeripari vállalkozások, az egészséges életmódot támogató magánszemélyek. A synlab Hungary Kft. vizsgálati palettája a legszélesebb (mintegy 300-féle vizsgálat).
mely még az anyacég (Synlab Gmbh) vizsgálati palettájával kiegészítve > 1000-féle vizsgálat lehetőségét kínálja a hematológia, klinikai kémia, hemosztázis, vizelet diagnosztika, mikrobiológia, cytopatológia, molekuláris onkológia, humán genetika és hisztopatológia tárgykörében. Ezzel egyre közelebb kerül a rendszer ahhoz a célhoz, mely szerint "a diagnosztikai ellátást úgy kell megszervezni, hogy képes legyen elősegíteni a befejezett ellátást a gyógyító - megelőző ellátás minden szintjén".
A synlab Hungary Kft. a szakmai munka segítése érdekében szerződött partnereivel képes a minták gyors szállíttatására és az informatikai hálózat segítségével pedig gyors eredményközlésre.
Kulcsszavak:
Laboratórium
Szolgáltatások
humán mintaátvétel
Synlab Laborszolgáltatások - Fóti Laboratórium a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Synlab Laborszolgáltatások - Fóti Laboratórium

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Közelben található Synlab Laborszolgáltatások kirendeltségek

 1. Fő Út 75-81.
  2120  Dunakeszi
 2. Megyeri Út 53.
  1044  Budapest
 3. Gyermekliget U. 30.
  2112  Veresegyház
 4. Semmelweis Tér 1. I. Em.
  2143  Kistarcsa
 5. Tekla U. 2/C.
  1163  Budapest